Husk hoften piger!

”Jeg er så glad for min cykel”

Jeg bliver ofte spurgt, hvilken af de 3 discipliner i tri jeg er bedst kan lide. Det er et godt spørgsmål, og jeg har faktisk svært ved at vælge side. Jeg elsker nemlig dem alle tre, fordi de udfordrer mig på hver sin måde.

Skal jeg alligevel vælge, så må jeg sige, at jeg er helt pjattet med at cykle for tiden. Ikke fordi det er den disciplin er jeg bedst til endnu, men fordi den udfordrer mig mest og fordi jeg elsker at komme ud på landevejen i frisk luft, få fart i benene og lade kilometerne forsvinde under mig.

Jeg er en relativ ny i landevejscykling. Jeg begyndte faktisk først at køre på raceren i marts/april sidste år – så der er forhåbentlig plads til forbedringer i den kommende sæson.

Selvom vinteren har været våd, grå og trist, så har jeg alligevel fået mig nogle rigtig gode ture i disse måneder. Selvfølgelig går turene bedst med høj sol og let vind i ryggen, men det er ikke afgørende for en god tur – man kan sagtens få nogle fede ture i det her vejr. Jeg er i hvert fald, uanset vejr og vind, aldrig kommet hjem fra en dårlig tur på raceren…

Cykler du også ude for tiden?

Da jeg begyndte at cykle forrige vinter nænnede jeg ikke, at cykle på min nye, fine racer – tog jeg min bycykel i brug. Jeg havde i øvrigt heller ikke noget vinter cykeltøj, så jeg valgte at køre i min vinterjakke…Men hey, man skal jo starte et sted 😀 Og som I nok kan regne ud, gik det ikke særlig stærkt, MEN jeg kom frem og fik en del kilometer på kontoen:D

Vinter 2013

2013 cykel

Selvom det var nogle kolde ture, var det rigtig god træning ! 😉

Vinter 2014

foto (29)

foto (29)

..og så går turen bare meget bedre, hvis man kører med nogle gode venner 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk hoften piger!