Vidste du at…

Træningsprogram (1/4 eller 1/2 ironman)

Her får I lige et eksempel på, hvordan min første træningsuge ser ud i januar. I kan bruge det til at få en fornemmelse af, hvad det vil sige at starte på tri-træning.

Derudover vil jeg gerne gøre ekstra meget opmærksom på, at de programmer jeg uploader til jer, er udarbejdet helt specifikt til mig. Dvs. at det er tilrettelagt lige præcis efter min form og mine ambitioner forrige år… Der er ligeledes taget højde for skader, eller hvis jeg ikke har trænet tilstrækkelig en uge.

træningsprogram 1

Det er vigtigt, at du er bevidst om dine egne forudsætninger og ambitioner. Hvis målet blot er, at gennemføre stævnet, så kan du snildt bruge mine programmer som retningslinje.
MEN, hvis du vil være helt sikker på, at få det helt rigtige program, lige præcis for dig, så vil jeg klart råde dig til at aflægge et besøg hos en personlig træner. Jeg kan varmt anbefale min personlige træner, Harley Nunan, da hun er super dygtig og yderst kompetent.

Harley siger om sig selv:
”Jeg har erfaret i gennem min egen træning samt træning af andre at det er utrolig vigtigt at have noget struktur omkring ens træning og mål. Dette forbygger skader, vedligeholder motivationen og giver en bedre oplevelse fra dag 1 og helt frem til målstregen. Jeg har en bachelor i global nutrition and health, jeg er uddannet personlig træner samt har træner uddannelse 1 fra DIF. Derudover er jeg løbetræner i Århus 1900Tri og ungdomstræner for Århus 1900 teen tri team samt privat svømme instruktør og personlig træner i FitnessDk. I gennem min uddannelse og mine erfaringer kan jeg ansættes som personlig træner, program ligger og/eller kostvejleder. Har du svært ved selv at strukturere din træning i forhold til dine mål, eller har svært ved at komme over nogle forhindringer er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak omkring hvordan du kommer over målstregen i 2014”

Kontakt Harley på: harleyspt@gmail.com

6 kommentarer

  • Hej Anne,

    jeg har kopieret dit program, og håber det er okay at jeg sætter det ind på min blog, jeg vil følge dit program næste uge, og vil henvise til din blog 🙂 Håber det er okay, hvis ikke er du velkommen til at give mig en mail hihi. Glæder mig til at prøve det af. Kh Mathilde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Hej Anne

    Mig og en veninder sidder begge og overvejer at lave en 1/4 ironman – men vi er kun 17… er der en aldersbegrænsning på 18 år eller hvordan?

    Super blog

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • LETsTRI

      Hej piger,
      Dejligt at høre I synes godt om bloggen 🙂
      Ja der er aldersgrænse på 1/2 og hel, men I kan godt finde en kvart, hvor aldersgrænsen er 16-17 år. Jeg ved at der b.la. er mulighed for at deltage i Haderslev 1/4 ironman d. 1 juni. Måske det var en mulighed?
      Ellers vil jeg anbefale, at I bygger en god grundform over det næste år, måske deltager i kortere stævner og får et godt kendskab til sporten, så I er klar til at gi den gas på en 1/4 næste sæson, når I er fyldt 18 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Per Larsen

    Her lige gennemført 1/2 ironman og startede først på træningen sep 2013 : de sidste 5 md træningsmængde pr uge fordelt efter hvordan det nu passede ind : en gang 2 km crawl svømning – en gang 1,5 time styrketræning af alle muskelgrupper – en gang 15 km løb – en gang 60 km cykling i bakket terræn : det var altså nok til at gennemføre inden for tidsgrænsen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidste du at…