TRÆNING I JULEDAGENE

Kaffe <3

85c0374923b3664d0529a1edcb18e4d2

Kaffen er med sit koffein lidt af en mirakeldrik… Det virker både opkvikkende, booster humøret og så kan man rent faktisk også opleve en anseelig præstationsforbedring med kaffe.

Det er egentlig ikke mere end et halvt år siden jeg ”lærte” at drikke kaffe, men nu kan jeg simpelthen ikke undvære den – jeg er helt pjattet med både smagen og den opkvikkende virkning 😀

Jeg drikker gerne kaffe en time inden jeg skal træne. Mest for ikke at være træt inden jeg skal afsted – hvis jeg er det, er det lettere at skippe træning – men det sker sjældent ovenpå en god kop kaffe 😉

Det siges, at koffein frigiver dopamin i hjernen og ad den vej stimulerer kroppen til længerevarende præstationer.

Desuden øger det fedtforbrændingen i hvile, men husk at det kan give galoperende puls og svedeture, hvis indtaget af koffein bliver for stort.

Hvor mange kopper kaffe drikker du om dagen? 🙂

 

1 kommentar

  • Peter

    Uhh, jeg drikker ALT for meget kaffe, jeg elsker simpelthen både smagen og duften af varm og friskbrygget kaffe.
    Drikker det dog aldrig før træning, drikker generelt ikke meget før træning da det ligger og skvulper i maven, men noget af det allerførste jeg gør når jeg kommer hjem efter et træningspas, er og drikke en god kop kaffe.
    De første 20 minutter efter et afsluttet træningspas, er det rigtig vigtigt hvad du hælder på kroppen, og der er kaffe én af de gode typer af væske og drikke.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRÆNING I JULEDAGENE